
山川醸造
山川醤油は、1943年に地元の酒屋の店主が戦争による食糧難の救済に少しでも貢献したいと考えたことから創業した、日本の醤油醸造元です。以来、山川醤油は伝統的な製法で、木樽でじっくりと熟成させ、細部にまでこだわり、本物のたまり醤油を造り続けています。
山川酒造が製造するたまり醤油、調味料、たまり粕、ソースなど、その美味しさは、蔵元以外では真似できない独特の香りと風味を誇ります。自然からインスピレーションを得た製品は、天然素材を使用することで、本来の味を最大限に引き出すことを目指しています。
樽醸造のたまり、にんにく醤油、甘じょっぱい蜂蜜醤油スプレッド、おいしいうま味バーベキューソースなど、ユニークでおいしい商品をお試しください。

Yamakawa Jozo preserves the rare tradition of brewing tamari soy sauce naturally in wooden barrels, a process that promotes the fermentation and maturation of soybeans through the collaboration of craftsmen and the power of microorganisms. Only 1% of soy sauce in Japan is still produced this way.
Experience the rare, rich, unadulterated flavor of barrel-brewed tamari made with natural water from Gifu's famous Nagara River, slowly fermented over two years to create a rich and delicious flavor.
