Daihoku

大北

1974年創業の北海道に拠点を置く海藻メーカー、ダイホクは、地元北海道産の海産物を使い、海の幸と山の幸を活かした美味しい日本食を製造しています。北海道は豊かな自然で知られており、ダイホクは自然の恵みを活かした製品開発に情熱を注いでいます。

大北は主に海苔の製造に注力しています。主力ブランド「のりすけ」は、料理にふりかけて美味しく食べられるシート状の海苔から、巻き寿司の具材として使える一枚板状の海苔まで、幅広い種類の焼き海苔を製造しています。大北は、日本で最も美味しい海苔の産地として知られる有明海から、高品質な海苔のみを厳選し、お客様に最高の美味しさをお届けしています。

様々な風味の海苔を試してみたいという方のために、大北ではバター、カレー、ワサビなど北海道ならではの風味で味付けした焼き海苔も提供しています。大北は、伝統的な日本食の製法を尊重しつつ、スタイリッシュで斬新な焼き海苔の新たな販売方法を模索しています。

Filters

No filters applied

Filters

No filters applied

  • 申し訳ございませんが、このコレクションには商品がありません

Nori seaweed is a major part of the Japanese diet. It is used for everything ranging from making flavorful dashi soup bases, adding to soups and salads, wrapping sushi rolls, and more. Since it is such a customary ingredient that plays an important role in the lives of many Japanese people, Daihoku strives to ensure the sourcing of seaweed that is the most delicious and nutritious that many people can enjoy. 

In addition to selling sheets of premium nori seaweed, Daihoku has worked hard to bring customers different kinds of nori seaweed products such as roasted and seasoned types of nori seaweed, nori furikake, kombu soup base, and more. If you are a lover of all things nori, the Daihoku nori seaweed is the ideal choice of seaweed for you. 

Daihoku