
タタタド
たたた堂は、食と暮らしへの思いやりと自然へのアプローチを通して、より良い明日を育むことに専念する日本のブランドです。1998年に神戸で創業したたたた堂は、お客様の健康と環境を第一に考え、天然素材と無添加素材を使った手作りのグルテンフリーとヴィーガンのお菓子を専門とするブランドへと成長しました。
「食は薬なり」という哲学を掲げるタタタドは、健康的な食生活の重要性を強調しています。天然素材の力を活かし、健康と幸福を高める幅広い商品を提供しています。「バリアフリーのおいしさ」を追求するタタタドのこだわりは、牛乳、卵、小麦など7大アレルゲンを一切使用せず、アレルギーをお持ちの方やグルテンフリーの方にも配慮した商品を提供することです。
Tatatadoは、食品の提供だけでなく、持続可能性にも力を入れています。環境に配慮した食材を厳選し、食品廃棄物の削減に積極的に取り組み、環境に配慮した家庭での習慣を推進しています。環境に配慮した農法や倫理的な製造方法を採用する生産者と協力し、Tatatadoはより良い生活の質に貢献する製品を提供することを目指しています。

Tatatado is a Kobe-based Japanese confectionery brand dedicated to promoting health and sustainability. They specialize in handmade gluten-free and vegan treats, crafted with natural ingredients and free of additives. Emphasizing "Food is medicine," they offer products that cater to allergies and gluten-free diets, excluding major allergens like milk, eggs, and wheat. Committed to sustainability, Tatatado products are made with only eco-friendly ingredients with an aim to minimize food waste and collaborate with ethical producers. Tatatado envisions a future where consumers and partners alike join in creating a healthier, more sustainable world.
